obiady

Pieczony pstrąg z kopytkami szpinakowymi
Biały gulasz z indyka i kallerosse
Pomidorowe risotto z krewetkami
Paczuszki z pstrągiem i suszonymi pomidorami
Tortilla z kurczakiem i warzywami
Tagine z kurczakiem i warzywami
Botwinka z ziemniakami i fetą
Pęczotto z burakiem i serem pleśniowym
Sałatka z serem haloumi, kurczakiem i gruszką
Curry z kalafiorem romanesco i łososiem
Wegetariańska fajitas
Pierożki ryżowe z nadzieniem szpinakowym
Polędwiczka wieprzowa z suszonymi pomidorami
Pulpeciki z indyka z oregano i sosem z ricotty
Rybno-krewetkowe curry z dynią
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
Dahl na chłodne dni
Ratatouille z dynią i kurczakiem
Chilli con carne
Komosa ryżowa ze szpinakiem i orzechami włoskimi
Hiszpańska tortilla
VegeBurger
Komosa ryżowa z warzywami
Pyszne tacos
Knedle ze śliwkami
Warzywne frytki z dipem
Pieczone polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym z sałatką z rukoli i kalafiorowym kuskusem
Zupa curry z kurczakiem
Tarta z boczkiem, szynką i cebulą
Kacze piersi w pomarańczach
Tarta z mozzarellą i łososiem
Placuszki z kurczaka i szynki z pieczonymi ziołowymi ziemniaczkami i warzywami
Pieczona pierś z kurczaka z bazyliowym kuskusem i sosem szpinakowym
Sushi
Sałatka z kurczakiem, pomidorami, bazylią i mozzarellą
Pieczony pstrąg z dipem brokułowym, warzywami i ryżem
Miodowo-musztardowe udka z kurczaka i tagiatelle w sosie śmietanowym z pieczarkami

KATEGORIE